Pelan

Fleksibel, pelan mudah & tiada kontrak untuk bisnes anda.

Starter

RM1299

Rekaan Ready-Made yang eksklusif dan premium. Sesuai bagi restoran yang baru ingin bermula.
 • Pelbagai pilihan konsep yang direka mengikut konsep yang restoran anda.
 • Tempahan Online terus melalui laman web. Notifikasi melalui Emel.
 • Integrasi Lokasi restoran.
 • Paparan posting Instagram terus ke pelawat laman web anda.
 • Akses mudah dan cantik melalui telefon bimbit.
 • Menu Professional yang mudah untuk dikemaskini tanpa perlu ilmu teknikal.

PREMIER

RM1899

Rekaan Custom-Made yang professional dan direka khas mengikut konsep, tema dan pengalaman di restoran anda.
 • Konsep dan infrastruktur direka khas sesuai dengan strategi branding restoran anda.
 • Tempahan Online terus melalui laman web. Notifikasi melalui Emel dan WhatsApp.
 • Kumpul prospek (Leads) melalui Email Opt-In.
 • Integrasi peta pelbagai Lokasi dan Cawangan restoran.
 • Paparan posting Instagram terus ke pelawat laman web anda.
 • Akses mudah dan cantik melalui telefon bimbit.
 • Menu Professional yang mudah untuk dikemaskini tanpa perlu ilmu teknikal.

Soalan Lazim

Antara soalan yang sering ditanya.

Bayaran pendahuluan sebanyak berdasarkan pelan di atas diperlukan untuk team kami bina dan reka website anda sesuai dengan jenama restoran anda. Ini memastikan website yang kami bina mencapai standard industri restoran bukan sahaja di Malaysia tetapi setanding dengan kualiti website restoran antarabangsa juga. Pakej ini termasuk servis penuh dari rekaan sehingga website ini online untuk muncul dalam enjin pencari.

Tanpa proses penyelenggaraan, website anda berisiko tinggi untuk diserang virus dan boleh offline bila-bila masa sahaja. Oleh itu, kami kenakan caj bulanan selepas sebulan website tersebut siap supaya segala bebanan untuk anda jaga website ini boleh diserahkan kepada kami. Anda tak perlu runsing memikirkan bagaimana anda boleh pastikan website anda sentiasa online di hadapan bakal pelanggan anda.

Jika anda mempunyai sebarang sebab untuk meminta refund, kami menawarkan 100% Jaminan Pulangan Wang kepada anda. Walaubagaimanapun, kami akan mengambil alih website dan domain yang telah kami bina untuk dijadikan bahan marketing kami.

Bayaran sebanyak 50% untuk proses bina dan reka laman web anda dikenakan sebelum projek bermula dan selebihnya setelah website anda siap. Bayaran bulanan akan dikenakan sebulan selepas website anda siap.

Pembayaran bulanan dibuat menggunakan kad Kredit/Debit melalui sistem pembayaran Paypal/Stripe. Manakala, pembayaran untuk proses bina dan reka boleh dibuat melalui Online Transfer atau FPX.

Tidak. Hosting adalah termasuk di dalam pakej yang anda langgan. Kami akan jaga segala perkara teknikal untuk menguruskan website anda. Anda hanya fokus pada pengurusan restoran anda sahaja!

Boleh! Kami memudahkan cara untuk anda sambung domain anda dengan website yang kami bina. Tak susah pun, kami boleh bantu!

Anda boleh masuk ke website anda pada bila-bila masa sahaja untuk sebarang aktiviti kemas kini kandungan website anda. Walaubagaimanapun, anda tidak perlu risau tentang sistem teknikal website anda kerana segalanya kami akan uruskan.

Pakej yang kami tawarkan ini termasuk segala keperluan untuk memastikan website anda bersedia untuk dilancarkan online. Kami akan: bina sistem website anda, reka design website berdasarkan jenama anda, memasukkan logo anda, memasukkan menu makanan dan gambar berkaitan restoran anda, daftar restoran anda dengan Google Maps, integrasi media sosial dan pastikan website anda muncul dalam carian Google.

Tiada kontrak, tiada komitmen. Anda boleh tamatkan servis kami pada bila-bila masa sahaja.

Kami menawarkan sistem sokongan pelanggan melalui email dan WhatsApp. Jika anda mempunyai sebarang persoalan, anda boleh hubungi kami di sini.

Nak tarik lebih ramai pelanggan?

Kami boleh bantu anda!

Scroll to Top

Bina Identiti Restoran Anda

Premium • Eksklusif • Professional

Satu klik sahaja lagi sebelum membina restoran yang tampil lebih hebat berbanding pesaing anda di seluruh Malaysia.